www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Formatii nunta Bacau | restaurante-bacau.ro
Cauti formatie sau DJ pentru nunta, botez sau alt eveniment privat in Bacau ? Aici vei gasi informatii utile despre formatiile ce asigura programul artistic pentru evenimentul tau !

Playlist Band este o trupa tanara dar cu mare experienta in domeniul, oferind servicii de cea mai inalta calitate in domeniul muzicii si divertismentului.

Venim în întampinarea fiecaruia dintre clientii nostri, iar varietatea de posibilitati muzicale pe care o oferim, ne claseaza in topul preferintelor acestora.

Vezi detalii

Trupa Memory este o prezenţă permanentă la orice eveniment muzical important.

Ne-am construit o arhitectură sonoră proprie şi abordăm cele mai diversificate stiluri: de la caffe-concert, disco, evergreen, jazz, latino-dance, la şlagăre nemuritoare, folclor, armonii interpretative clasice, sau sonorităţi ambientale şi muzică de petrecere.

Vezi detalii

Va oferim servicii de cea mai buna calitate pentru diferite momente importante din viata dvs : nunti, botezuri, aniversari, petreceri private.

Dacă va doriti ca petrecerea sa fie la superlativ, formatia Kosty Vintila poate face asta.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!