www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Pizzerii

Pizza Bacau

Pizza Pronto este gustoasa, miroase ademenitor de fiecare data si te satura.

Secretul nostru se datoreaza ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi o pizza buna.

Vezi detalii

Unul dintre cele mai populare si frecventate locuri din oras, este restaurantul Piazzetta din centrul orasului Bacau.

Restaurantul servește specialități italienești și pizza la cuptor pe lemne, preparate cu produse aduse chiar din Italia. O simfonie a gusturilor create de maiestria bucatarilor si nu in ultimul rand de ingredientele importate in totalitate din Italia.

Vezi detalii

La Pizza Gepex poți comanda o pizza delicioasă făcută pe vatră și o poti servi pe terasă sau iți este livrata direct la domiciliu.

Zilnic va oferim produse proaspete: brunch, antruri, pizza, paste, burgers, preparate din pui, porc, vita, peste, supe, salate, deserturi.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!