www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Eclipsa Bacau6429 vizualizari

Adresa: Calea Republicii nr. 205  Bacau

Telefon: 0758107800 / 0758107801 / 0758107802

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurant Eclipsa este restaurantul care te va încânta de fiecare dată. Este localul ideal pentru o ieșire cu prietenii sau un eveniment important din viața ta.

Restaurantul nostru te invită să iei masa într-un ambient placut și să îți încânți papilele cu bucate pregătite de bucatării nostri pricepuți. Poți alege dintr-o gamă variată de preparate tradiționale și internaționale, pentru toate gusturile, care cu siguranță te vor convinge să revii pentru a încerca mai multe.

Restaurant Eclipsa Bacau vă pune la dispoziție o cafenea si 4 saloane pentru evenimentele deosebite din viața dumneavoastră: nunți, botezuri, petreceri private sau alte ocazii speciale:
Salonul Roșu - Capacitate: 250-300 persoane

Salonul Galben - Capacitate: 130-180 persoane

Salonul Clasic - Capacitate: 120-160 persoane

Salonul Restaurant -Capacitate: 70-90 persoane.

Calitatea serviciilor, personalul nostru profesionist si ambianța selectă a saloanelor va asigura buna desfășurare a evenimentului, lasându-te să te bucuri de clipe de neuitat într-un cadru rafinat și elegant.
În fiecare zi poți beneficia de Meniul Zilei, iar dacă nu reușesti să ajungi la noi, îți livrăm noi mâncarea la domiciliu sau serviciu, Complexul Eclipsa deținand și o divizie de catering.

Galerie foto