www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Leon Bacau2302 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Principala (iesirea din Bacau spre Roman)

Telefon: 0745228652

www.restaurantleon.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat la iesire din Bacau spre Roman, Restaurantul Leon acorda o deosebita atentie atmosferei pe care o creeaza luminile si mobilierul, rezultand un interior elegant si primitor in acelasi timp.

Ne place sa ne intampinam oaspetii intr-un mod prietenesc, facandu-i sa se simta bineveniti si sa poata aprecia ceea ce le oferim... preparate alese cu gusturi rafinate.

Restaurant Leon va pune la dispozitie o sala principala cu o capacitate de 80-120 persoane, fiind perfecta pentru evenimente mici si medii (nunti, botezuri, majorate de pana la 120 persoane), iar prin deschiderea unui paravan glisant, sala principala se poate uni cu sala secundara, rezultand o sala cu o capacitate de 170 locuri, fiind potrivita pentru orice eveniment de amploare.

Prin serviciul propriu de ornare, va punem la dispozitie sala complet decorata in concordanta cu tema evenimentului si culorile preferate.

Galerie foto