www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurante Onesti | restaurante-bacau
Cauti restaurante in Onesti? Aici vei gasi informatii utile despre restaurantele din Onesti cu prezentari video si foto, localizare pe harta, oferte si meniuri.

Aflat în Onești la intrarea dinspre Brașov, Popas Basarabia va asteapta sa petreceti clipe frumoase intr-un cadru intim.

Restaurantul Popas Basarabia organizeaza nunti, botezuri, mese festive, petreceri private, avand o capacitate de 130 de locuri, 25 de locuri la separeul “ Salonul Regilor” si 40 de locuri la separeul “ Salonul Scriitorilor”.

Vezi detalii

La Salon Bellona transformam fiecare eveniment intr-o petrecere de neuitat!

Salon Bellona este o locație premium, ce va sta la dispoziție cu un set complet de servicii pentru ca dumneavoastra să va bucurati de fiecare clipa a evenimentului, într-o atmosferă călduroasă, rafinată și plină de stil.

Vezi detalii

Restaurantul Hanul Cavalerului dispune de un spatiu ideal pentru o petrecere, o masa de afaceri sau o cina in doi, rasfatandu-va cu preparatele sale intr-o atmosfera placuta si eleganta.

La noi vei gasi o atmosfera potrivită într-o locație de poveste, fascinanta, unde să te bucuri de momentele importante din viața ta.

Vezi detalii

Restaurantul Roata este restaurantul unde avem grija ca serviciile sa fie atat de bune, mancarea atat de gustoasa, ambientul si muzica atat de placute incat sa ne alegi in mod firesc.

Restaurantul Roata are o capacitate de 180 persoane, iar Sala restaurantului o capacitate de 130 persoane.

Vezi detalii

Restaurantul Atlantic este o locație plăcută, decorata cu mult bun gust si rafinament, cu meniuri delicioase pregatite de persoane calificate, si nu in ultimul rand cu o ambianță relaxanta.

Dispunand de un salon cu o capacitate de 130 de locuri, restaurantul nostru organizeaza petreceri de neuitat, scopul nostru fiind acela de a transpune visele dumneavoastra in realitate, totul la un buget rezonabil.

Vezi detalii
5 anunturi afisate!