www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Miorita Bacau5503 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Strada Mioritei nr. 3 Bacau

Telefon: 0234510477 / 0758056856

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Miorita din Bacau, restaurant cu specific romanesc, si-a creat deja, de-a lungul celor cativa ani de existenta, un renume.

Este locul unde o sa gasiti intotdeauna mancare gustoasa si bine pregatita. Nu ne abatem de la calitate si va oferim intotdeauna portii generoase, pe masura apetitului dumneavoastra.

Restaurantul Miorita va sta la dispozitie, intr-o atmosfera placuta, cu personal calificat cu cele doua sali de restaurant cu o capacitate de 70, respectiv 180 de locuri unde se organizeaza mese festive pentru diverse evenimente, precum: cununii, nunti, botezuri, majorate, aniversari, petreceri corporate si alte evenimente speciale.

Fie ca esti acasa sau la birou, onoram comenzile dintr-un meniu bogat si incercam sa te servim in cel mai scurt timp posibil.

Daca nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va invitam sa ne treceti pragul!

Restaurant Miorita reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice, o servire ireprosabila si flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget.

Galerie foto