www.restaurante-bacau.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Bacau si Onesti, restaurante nunti Bacau. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Hotel Restaurant Dumbrava Bacau716 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Str. Dumbrava Roşie. nr. 2, Bacau

Telefon : 0758088935

www.hoteldumbrava.ro

Complexul Dumbrava este situat în centrul oraşului Bacău, dar ferit de tumultul urban, fiind inconjurat de parcul amenajat de noi, despre care ne place să spunem că este Versailles-ul Bacăului.

Vă aşteptăm într-o atmosferă elegantă, sa sarbatoriti momente unice, unde dumneavoastră sunteți oaspetele nostru special și vă invităm să vă bucurați de o experienţă extraordinară alături de noi !

• Sala de evenimente

'El si Ea, Indragostiti ca-n prima zi...'
Asa incepe cea mai frumoasa Poveste de Dragoste! Povestea voastra!

Celebreaza iubirea si bucura-te de magia evenimentului si lasa grija organizarii pe seama noastra, a unor organizatori buni și cu servicii de înaltă calitate.

Restaurantul cu o capacitate de 250 persoane este pus la dispoziție pentru evenimente, nunți, botezuri și alte tipuri de evenimente.
– Pentru organizarea de evenimente în zilele de vineri și duminică, se oferă un discount de 10% la prețul meniului.
– Dacă evenimentul este făcut la hotel Dumbrava, mirii primesc o cameră gratuită iar pentru invitații care vor să se cazeze la hotel, primesc reducere de 50% la camere.

•  Terasă
Pe terasă sau în interiorul restaurantului, ambientul și personalul îți vor oferii o experiență plăcută și gustoasă.
Având o capacitate de 70 de persoane, terasa exterioară  este ideală pentru evenimentele de familie. Design-ul modern aduce eleganța și ne conduce spre o atmosferă de petrecere.

• Casa Rebeca
Casa Rebeca  te invita la o experienta culinara de neuitat!
La Casa Rebeca bucătăria înseamnă magie, condimente diverse, rețete noi, bucurie și finalul delicios, exact ca într-o poveste. O poveste culinara in care pasiunea pentru gătit trece dincolo de imaginație.

• Sali conferinta :
*Conference Room New York
*Sala Viena
*Sala Luna

• Hotel Dumbrava****
Hotel Dumbrava, hotel de 4 stele, vă oferă confort, relaxare și multe clipe placute.

Complex Dumbrava